سس پاپریکا

هیچ چیز بهتر از یک سس پاپریکا خوشمزه برای بردن شام از انواع باغی به لذیذ نیست. 

یک سس خوشمزه که درست کردنش فقط چند دقیقه طول می کشه؟ 

 مرغ را با کدو سبز و برش های لیمو ترکیب می کنند و سپس همه چیز را همراه با سس پاپریکا خوشمزه سرو می کنند.

وقتی می خواهید گوشت را به روشی متفاوت و اصلی مصرف کنید، سیخ یک راه حل عالی است.

آنها را می توان با استفاده از گوشت گاو، مرغ، گوشت خوک که معمولاً با سایر مواد، عمدتاً سبزیجات ترکیب می شوند، ایجاد کرد.

با سیخ می توانید واقعاً خود را مجذوب خود کنید و می توانید ترکیب های مختلفی ایجاد کنید

آنها در زمان کوتاهی آماده می شوند، همه کاره و خلاقانه هستند، سیخ ها دستور العمل مناسبی برای هر باربیکیو و همچنین برای یک شام جایگزین هستند.

سس پاپریکا

در این نسخه از گوشت مرغ لطیف، کدو سبز و برش های لیمو تشکیل شده و با سس پاپریکای خوشمزه همراه می شود.

این سس خامه‌ای پاپریکا دودی تند 12 دقیقه‌ای دود بسیار خوبی از پاپریکا داغ دودی و طعمی خوب از رب گوجه‌فرنگی و خامه ترش دارد.

برای تازگی با گشنیز خرد شده تمومش کردم. آن را با مرغ، برنج و ذرت برای یک وعده غذایی عالی سرو کنید.

برای این دستور به گشنیز، پیاز، پاپریکا دودی، آب مرغ، رب گوجه فرنگی، خامه ترش، خامه غلیظ و کره بدون نمک نیاز دارید.

در این دستور حتما از پاپریکا HOT دودی اسپانیایی استفاده کنید و از پاپریکای شیرین اسپانیایی دودی استفاده نکنید.

مثل همیشه توصیه می کنم ادویه را از یک ادویه فروشی اختصاصی تهیه کنید.

طراوت و کیفیت پاپریکا دودی قطعا برای طعم این سس مهم است.

برای این دستور به 1 ½ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیاز دارید و یک قوطی استاندارد حاوی حدود 10 قاشق غذاخوری است.

برای ایده هایی در مورد اینکه با بقیه چه درست کنید، این دستور العمل های خوشمزه با رب گوجه فرنگی را بررسی کنید .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *