پسته

پسته خام که به آن پسته تازه نیز می گویند این یکی از خوشمزه ترین انواع بادام زمینی است.

پسته خام مشهد در مناسب ترین فرم بسته بندی بدون هیچ گونه پردازشی آماده ارسال به مشتریان ما می باشد.

پسته با طعم لذیذش یکی از آجیل های پرطرفدار است.

از پسته که به عنوان آجیل به صورت دلپذیر مصرف می شود در باقلوا، شکلات، بستنی و انواع دسرها و کیک ها نیز استفاده می شود.

پسته با بهترین کیفیت یکی از مهم ترین طعم های محلی را برای شما آماده می کنیم.

شما می توانید انواع دیگر پسته ما را انتخاب کنید و همچنین محصولات مختلف پسته منطقه ای ما را مرور کنید.

با توجه به همجواری اروپا با کشورهای اصلی تولید کننده پسته، جهانی شدن پسته آغاز شد که تا به امروز ادامه دارد.

با فتوحات اسکندر مقدونی (334-323 قبل از میلاد) میوه خشک به یونان رسید. بعدها در رژیم امپراتور روم تیبریوس (قرن اول قبل از میلاد) پسته به ایتالیا و اسپانیا نیز راه یافت.

پسته

اما بعدها بود که با گسترش اسلام و در نتیجه رشد اعراب، منطقه کشت پسته گسترش یافت. تجارت در شام همراه با جنگ های صلیبی در قرون وسطی گسترش یافت.

به طور عمده، جمهوری ونیز قراردادهای تجاری با سوریه، یکی از مناطق اصلی کشت پسته، بسته است. این محصولات از طریق راه های تجاری دریایی به شمال و مرکز ایتالیا می رسید.

در آن سوی کوه های آلپ، پسته آنچنان تاثیری نداشت و به سختی خرید و فروش می شد و مصرف می شد. پس از جنگ جهانی دوم بود که این آجیل شگفت انگیز به یک میان وعده محبوب تبدیل شد.

پسته خیلی چرب در نظر گرفته می شد که نمی توانست یک میان وعده سالم باشد، اما تحقیقات نشان داده است که این آجیل در واقع سطح کلسترول خون را کاهش می دهد.

 90 درصد چربی موجود در بادام غیراشباع است و آجیل سرشار از پروتئین، فیبر، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان ها است.

 بادام به پیشگیری از پوکی استخوان و تنظیم فشار خون کمک می کند.

پسته به عنوان یک میان وعده راحت و سالم و یک غذای مورد علاقه خانواده ها ایده آل است.

 آنها همچنین برای مخلوط های خشک میوه و آجیل مفید هستند

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *