آزمایشهای اپیدمیولوژیک و یا بالینی نشان دادهاند که مصرف آجیل تأثیر مفیدی بر پیامدهای سلامتی مانند فشار خون بالا، دیابت، CVD، سرطان، سایر شرایط التهابی و مرگ و میر کلی دارد.
آجیل ها غذاهایی با مواد مغذی با مشخصات اسیدهای چرب سالم هستند و همچنین پسته خشک خام سایر ترکیبات زیست فعال را با فواید سلامت شناخته شده ارائه می دهند.
در میان آجیل، پسته دارای محتوای چربی و انرژی کمتر و بالاترین سطح K، γ-توکوفرول، ویتامین K، فیتواسترول ها، کاروتنوئیدهای زانتوفیل، برخی مواد معدنی (مس، آهن و منیزیم)، پسته اکبری یزد ویتامین B6 و تیامین است.
پسته پتانسیل آنتی اکسیدانی و ضد التهابی بالایی دارد. ویژگی های ذکر شده و ترکیب مواد مغذی احتمالاً به شواهد فزاینده ای کمک می کند که مصرف پسته سلامت را بهبود می بخشد.
بررسی حاضر به بررسی اثرات بالقوه مواد مغذی و فیتوکمیکالها در پسته و همچنین شواهد اپیدمیولوژیک و بالینی که از این فواید سلامتی پسته احمد آقایی خام پشتیبانی میکنند، میپردازد.
آزمایش های به همین دلیل، انجمن قلب آمریکا (مرجع لوید جونز، هونگ و لابارته4، مرجع استون، رابینسون و لیختنشتاین5)، انجمن قلب و عروق کانادا (مرجع اندرسون، گرگوایر و هگل 6) و سازمان غذا و داروی ایالات متحده (7) توصیه می کنند مصرف منظم آجیل برای جمعیت عمومی، در چارچوب یک رژیم غذایی سالم پسته فندقی ، برای جلوگیری از خطر CVD.
اخیراً مصرف آجیل نیز به طور معکوس با مرگ و میر کل مرتبط است (مرجع Bao، Han و Hu8، مرجع Guasch-Ferré، Bulló و Martínez-González9)
- منابع:
- تبلیغات: