همان طور که می دانید تخمه آفتاب گردان درجه یک سرشار از فیبر است.
مشکلات معده با مصرف آن برطرف می شود.
مخصوصاً در مشکل یبوست بسیار مفید است. اما فقط پس از برداشتن پوست دانه های آن مصرف کنید.
امروز قصد داریم در مورد یکی از پرمصرف ترین آجیل های دنیا صحبت کنیم. در مورد تخمه آفتابگردان است.
آفتابگردان گیاهی از آمریکاست و حدود 1000 سال قبل از میلاد مسیح کشف شد.
اسپانیایی ها گل آفتابگردان را در اوایل قرن XNUMX به اروپا معرفی کردند.
این یک محصول شناخته شده و تجاری در سراسر جهان است، زیرا تخمه آفتابگردان دارای خواص مفیدی است.
برای شناخت خواص تخمه آفتابگردان ابتدا باید گیاه تولید کننده آن را بشناسیم. آفتابگردان گیاهی یک ساله است که ارتفاع آن معمولاً تا 3 متر می رسد.
تنه صاف و استوانه ای است. برگها دراز و مخملی به طول حدود 50 سانتی متر و عرض 30 سانتی متر هستند.
آنها به دلیل توانایی “دنبال کردن” خورشید بسیار مشهور هستند. رنگ زرد طلایی آن شبیه به دیزی اما بزرگ است.
در ماه های تابستان باز می شوند و جهت خورشید را دنبال می کنند.
در داخل گل می توانید چند گل کوچک را ببینید که یک دیسک را تشکیل می دهند.
این گلهای ریز هستند که میوه خوراکی به نام تخمه آفتابگردان را به بار خواهند آورد.
بسته به تنوع هر گیاه، آنها می توانند یک رنگ یا رنگ دیگر را دریافت کنند.
تخمه آفتابگردان غذای خوبی است که دارای چندین فواید برای سلامتی است.
از جمله ویژگی های آن می یابیم:
ویتامین E بالایی دارد . ۷۶ درصد از مقدار توصیه شده روزانه این ویتامین را می توان با تخمه آفتابگردان پوشاند.
همچنین یک آنتی اکسیدان خوب برای سلامت چشم است. این میوه خشک با بیشترین محتوای این ویتامین است.
این به مبارزه با استرس و اضطراب کمک می کند زیرا آنها دارای تیانین و سیستئین هستند.
همچنین برای بیماران مبتلا به پارکینسون، مولتیپل اسکلروزیس، زوال عقل و آلزایمر توصیه می شود.
خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
حاوی محتوای بالایی از ویتامین B است، این ویتامین به مقدار زیادی در لوله های آمریکایی یافت می شود. آنها به عنوان یک مجموعه احیا کننده و ضد پیری استفاده می شوند.